Star Inn Hotel Salzburg

Star Inn Hotel Salzburg Premium Gablerbräu
Star Inn Hotel Salzburg Premium Gablerbräu

Het Star Inn Hotel Salzburg Gablerbräu is een 3 sterren hotel midden in het centrum van Salzburg. Gevestigd in een historisch en monumentaal pand uit 1408 beleeft u Salzburg van heel dichtbij. De belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waaronder Slot Mirabell, het geboortehuis van Wolfgang A. Mozart en het  beroemde Domplatz vindt  u op slechts enkele minuten lopen van het hotel.

Star Inn Hotel Salzburg Gablerbräu

De naam van het hotel stamt uit 1535 toen het pand door de familie Gabler werd overgenomen. Inmiddels is dit 3 sterren hotel een geliefde plaats voor vele reizigers. Het hotel heeft een warme uitstraling waarbij modern en klassiek goed samen gaan.  De lobby en bar van het hotel zijn 24 uur per dag geopend en u kunt dus altijd terecht voor warme en koude drankjes. ’s Morgens staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

De kamers

Dit Starr Inn hotel biedt 4 verschillende kamertypes: Standaard kamers, business kamers, familiekamers, suites en een bijzondere rooftop suite. Alle kamers zijn standaard uitgerust met een een bureau met telefoon, een koffiemachine, kluisje, climate control, internet, een grote flatscreen TV en een badkamer met douche en haarföhn. De kamers hebben een strakke en moderne inrichting met warme kleurstelling door het gebruik van diverse houteffecten.

Star Inn Hotel Salzburg Gablerbräu volgens gasten

Vooral de zeer goede locatie in de binnenstad, goede bedden en de uitstraling van het hotel zijn meermaals aangehaalde speerpunten. Let op dat parkeren in de binnenstad natuurlijk lastiger is dan daarbuiten, maar de goede locatie en de prijs/kwaliteit verhouding van dit hotel zijn fantastisch.