Motel One Salzburg Süd

Motel One Salzburg Süd
Motel One Salzburg Süd

Motel One Salzburg Süd vindt u op 3,7 kilometer van het centrum van Salzburg. Door de goede busverbinding bent u snel in het centrum van de stad of één van de andere toeristische trekpleisters in de stad. Zo vindt u Schloss Hellbrunn op net iets meer dan 2 kilometer en ook de Mirabellgarten, het geboortehuis van Mozart zijn snel te bereiken.

Motel One Salzburg Süd

Motel One Salzburg-Süd is, zoals het de keten zich beaamd, een zeer stijlvol en modern ingericht hotel op een goede locatie en biedt daarbij een scherpe prijs tegen een hoge kwaliteit.
Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een stedentrip of zakenreis. De goede verbindingen met het openbaar vervoer, de aanwezigheid van ruime parkeergelegenheid maken het hotel bereikbaar. Het gezonde ontbijtbuffet met vele Bio producten stoomt u klaar voor de dag. Na een inspannende dag bent u van harte welkom in de bar/lounge voor goede koffie of bijzondere mixdrankjes of cocktails.

Een goede service kunt u verwachten bij de receptie die 24 uur per dag geopend is.

Op de kamers

Motel One heeft smaak en richt ook de kamers stijlvol en praktisch in. Op de kamer heeft u onder andere een bureau, Flatscreen TV en een moderne badkamer met haarföhn. WiFi is in het gehele hotel beschikbaar.

Gasten over Motel One Salzburg Süd

Reeds verbleven gasten zijn zeer te spreken over de stijl van het hotel en de moderne kamers. Daarbij wordt ook het ontbijt als zeer smaakvol en goed ervaren. De ligging is een derde positief punt dat meermaals wordt aangehaald. Voor een korte stedentrip een prima verblijf.