Hotel Schloss Mönchstein

Hotel Schloss Mönchstein Salzburg

Hotel Schloss Mönchstein SalzburgHotel Schloss Mönchstein is een bijzonder 5 sterren superior hotel met een prachtig uitzicht over het centrum van Salzburg.

Hotel Schloss Mönchstein

Gelegen op een heuvel midden in de stad staat dit prachtige slothotel met een zeer eigenzinnige en verheven stijl en natuurlijk een prachtig panorama. Slot Mönchenstein in Salzburg is een romantische accommodatie en een geliefde trouwlocatie. Het hotel beschikt over een Spa en een zeer hoogwaardig restaurant dat al meerdere malen is gekroond door de culinaire gids Gault Millau. Hotel Schloss  Mönchstein is de ideale bestemming wanneer u een bijzondere vakantie/stedentrip organiseren wilt waarbij luxe en comfort niet mogen ontbreken.

Bijzondere kamers

Het hotel en de kamers zijn stijlvol ingericht met een knipoog  naar het historische karakter van het slot. De kamers zijn ruim en voorzien van een grote flatscreen TV,  designmeubels en bijzondere badkamers. Uiteraard mag het u aan niks ontbreken op uw kamer en kunt u toch iets verzinnen dan staat het personeel 24 uur per dag voor u klaar.

Spa, Pool & Fitness

Hotel Schloss Mönchstein heeft een eigen Spa en een zwembad met een prachtig uitzicht over de stad. De wellness-oase omvat onder andere een Finse sauna, een stoombad, een rustzone en een stilte terras. Buiten biedt het zwembad een heerlijke verfrissing en kunt u ontspannen en genieten van de zon in de jacuzzi of op de ligstoelen. Voor de nodige lichamelijke inspanning kunt u tevens terecht in de fitnessruimte van het hotel.

Bijzonder eten & drinken

Het specialiteiten restaurant van Slot Mönchstein is gekroont door de onafhankelijke restaurantgids Gault Millau. U start de dag met een heerlijk ontbijt vanuit de kaart en ook ’s middags en ’s avonds  kunt u á la carte eten met een prachtige panoramische view over de stad.

De verschillende zalen van het restaurant en ook de serre zijn  voor feesten en partijen te reserveren. Voor grote partijen is ook het gehele slot af te huren.