H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel SalzburgH+ Hotel Salzburg ligt tegenover het centraal station van Salzburg, op een paar minuten lopen van het centrum.

H+ Hotel Salzburg

Het H+ Hotel in Salzburg is een modern hotel met een geweldige bereikbaarheid. Wanneer u reist met het openbaar vervoer dan is dit hotel een goede keuze. Doordat het hotel pal tegenover het centraal station ligt hoeft u met uw koffers niet ver te lopen of nog een taxi te boeken. Daarbij bent u met een paar minuten lopen in het centrum van Salzburg.

Moderne kamers

De kamers van het hotel zijn modern opgezet en standaard voorzien van een bureau, stoel, climate control, moderne flatscreen TV, een telefoon. De badkamer heeft een douche en toilet, haarföhn en toiletartikelen. De inrichting is strak en met een afwisseling van warme en frisse kleuren.

Eten en drinken

Het H+ Hotel in Salzburg heeft een ontbijtrestaurant en een bar met lounge. ’s Morgens kunt u zich bedienen van een rijkelijk ontbijtbuffet en voor een cocktail of een heerlijk biertje kunt u ‘s-avonds plaats nemen aan de bar of in de lounge. Voor het diner kunt u natuurlijk terecht in een van vele gezellige restaurantjes in het centrum van Salzburg.